

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тайната се крие в една малка подробност
Вървят с всичко – и със сиренце, и с мед, и със сладко
Докато ги опитваме, можем да стоплим сърцето си с техните хитове
На Кръстовден е забранено да се ядат всякакви червени храни като червени ябълки, червен пипер, домати, репички и други
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Най-добрата компания на ястията с „циганка”, както морските вълци наричат първите и дребни екземпляри с меко месо, е... хубавото червено вино
Вкусът напомня на детството
Вървят с всичко – и със сиренце, и с мед, и със сладко…
Подготвили сме ви уникална рецепта с мед, в която всички в дома ви ще се влюбят